Het advocatenkantoor

Een advocaat heb je in allerlei soorten en maten. Vaardige Advocaat BV is een advocatenkantoor opgericht door advocaat mr. K.G.O. (Kwaku) Afriyieh.

De filosofie van dit kantoor is dat alle juridisch strategische opties benut moeten worden voor het optimale resultaat voor u als cliënt. Dit betekent dat er uiteraard ook gekeken wordt naar pragmatische oplossing(en) voor het probleem. Dit begint met een goed gesprek vooraf om elkaar te leren kennen. Grondige dossierstudie en het bepalen van de beste strategie volgt daarna. U wordt daarbij uitstekend geadviseerd, zodat u de beste keuzes kunt maken! Een eerlijk en realistisch verhaal krijgt u te horen, doch blijft dit kantoor strijdbaar voor uw belangen! Uw belang staat namelijk voorop!

Het woord “vaardig” heeft diverse betekenissen: behendig, bedreven, en onder andere capabel. Omdat iedereen die voor de heer mr. K.G.O. Afriyieh als advocaat kiest, persoonlijk zijn/haar tevredenheid uit over de wijze waarop hij de zaak behandelt en daarom als cliënt terug blijft komen, in het bijzonder overheidsorganisaties en (private) bedrijven, draagt dit kantoor de naam Vaardige Advocaat BV. Het voelt immers vertrouwd! Vaardig refereert aan een vaardigheid die een goede advocaat moet beheersen, namelijk: een stevig en goed onderbouwd betoog houden, wat uiteraard voor de heer Afriyieh meer dan vanzelfsprekend is! Vaardig heeft ook te maken met de actuele kennis die de heer Afriyieh heeft en concreet goed toepast. Dit hangt samen met de kernwaarde deskundigheid die voor alle advocaten geldt.

Even van gedachten wisselen over een kwestie kan altijd!

Neem gerust contact op via info@vaardigeadvocaat.nl of stuur uw bericht via het contactformulier